13 Eylül 2016 Salı


KURBAN  BAYRAMI...


kurbanlık koç resmi ile ilgili görsel sonucu

Merhaba Değerli Dostlarım,

Bir günlük aradan sonra tekrar beraberiz, İnternet bağlantımdaki bir sorun yüzünden dünkü yazımın sizlere ulaşması gecikti. İnternet sorunum daha hala devam ediyor, sanırım gelecek Cuma gününe kadar, Blog yazılarımda bir takım aksamalar olabilir, bunun için sizlerden özür diliyorum.
Bu arada " Hayra, Huzura ve Barışa, Birlik Ve Beraberliğimize Vesile Olması Temennisi ile, Başta Dostlarım olmak üzere tüm İslam aleminin Kurban Bayramlarını Kutlarım"

Kendinizi Sevin Ve Mutlu Olun...En iyi dileklerimle. Esen kalın.
kurbanlık koç resmi ile ilgili görsel sonucu
 Kurban Bayramı sözlük anlamı:
Kurban Bayramı, Müslümanlar tarafından Hicri Takvime göre Zilhicce ayının onuncu gününden itibaren dört gün boyunca kutlanan bir dini bayramdır. İslam dinindeki Ramazan Bayramı ile beraber en önemli iki bayramdan biridir. Bu bayram adını Müslümanların Allah rızası için büyükbaş veya küçük baş hayvan kurban etmesinden alır. Tüm dünya Müslümanları tarafından kutlanan Kurban Bayramı' nda İbrahim Peygamber'in oğlu İsmail Peygamber'i kurban etmek istemesi anılır. Aynı zamanda İslam âleminin her yıl Mekke'de hac farizasını ifa ettikleri vakittir. Bayramda da Bayram Namazı kılınır ve bayram hutbesi okunur Arabi takvime göre Zilhicce ayının onunda başlayıp dört gün süren ve kurban kesilen dini bayramadır.


https://www.izlesene.com/video/kurban-bayrami.../498...
2 Kas 2011


Günün Sözü : Kaybedecek Bir Şeyimiz Yok Belki, Ama Daha Kazanacak Çok Şeyimiz Var..!

İbrahim Birol,  http://ibrahimbirol.blogspot.com.tr/
Eylül 13, 2016, Antalya




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder