22 Mayıs 2017 Pazartesi

CHEMTRAILS ( Kimyasal Bulutlar)



İlgili resim



Merhaba Değerli Dostlar,

Bu yazımızda sizlerle sağlığımızı ve yaşantımızı etkileyen çok önemli bir konuyu paylaşacağım.
 Her gün insan, bitki ve hayvanların sağlığını tehdit eden evrenin bütün düzenini ve dengesini bozan
insanları, bitkileri ve hayvanları yavaş yavaş yok etmeyi hedefleyen bu konuyla ilgili yazımı, lütfen bir kaç kez okumanızı tavsiye ederim. Alzheimer'a neden olan, toprağı ve ağaçları kurutan alüminyum, nano-parçacıklar, genetik mühendisliği ürünü patojenler, aşısı üretilmiş virüsler... Üstünüzden geçen uçağa dikkat edin...Bu tabloyu incelediğimizde ise durumun ciddiyeti daha net görülebilir..
2014 EYLÜL– Dünyada Alzheimer – 35 milyon kişi,
Türkiye’de Alzheimer – 400 bin kişi
2016 EYLÜL–Dünyada Alzheimer – 47 milyon kişi
Türkiye’de Alzheimer – 600 bin kişi
2 yılda % 50’lik bir artışı sadece yaşlanan nüfus ile açıklanabilir mi?
2014 yılı tahminlerinde 2030 yılında kadar yani 16 yılda % 100’lük bir artış öngörülmüştü ama ne oldu da öngörülen rakamların  2 yılda % 50’lik kısmı gerçekleşti.
Gökyüzüne baktığımda bazı uçakların arkalarında bıraktıkları dumanın neden Çoook uzun süre dağılmadan kaldığını hep merak ederdim. Yakın bir süre önce izlediğim bir film konuyu biraz daha derinden incelememe neden oldu. Benim toksin bulutlar (chemtrails-kemtreyls) olarak adlandırmayı tercih ettiğim bu fenomen aslında çoktandır birçok kişinin merceği altındaymış.
Chemtrails : Gökyüzünde gördüğümüz uçak izlerinin ve bu izlerin kalıntılarının bazılarının aslında gökyüzünden uçaklarca saçılan ve insanları etkileyen kimyasal maddeler olduğunu düşünenlerin bu kimyasal madde bırakma hadisesine verdikleri isim. bazı sabahlar gökyüzünü bu izlerle dolu olarak görünce insan acaba demeden de edemiyor.
Görüntünün olası içeriği: 1 kişi* Chemtrail konusunda en detaylı paylaşımlardan biridir.
* Durum gerçekten de çok vahim ve insanların bu konuda bilinç sahibi olmamaları da ayrı bir vahim durum.
* Chemtrail Spreyler' in oluşturduğu kuraklık sayesinde, çok yakında su sıkıntısı ve Tarihin eski zamanlarındaki gibi bir kıtlık yaşatacak,
Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, mizahi görüntü ve yazıSizi zehirleyenlere karşı sorumluluğunuz hızla bilgilenmek ve mücadele etmektir. Site de onlarca makale, doküman, bilgi, video ve zehirlenmeniz için alınmış yüzlerce patent mevcuttur. Basit sorularla vakit kaybetmek yerine kendinize zaman ayırın. İnceleyin, araştırın, okuyun, idrak edin. Biz elimizden geleni yaptık sıra sizde.
Ben bu sayfamda konuyla ilgili detaylı bilgiyi sizlere aktaramamış olabilirim, bu yazımı sizlere bir uyarı olarak algılamanızı konunun vahimiyetini önemini bir kez daha hatırlatmak istedim.
Hedef organlar: kemikler, beyin, böbrekler ve mide ve ayrıca kimyasal püskürtmeler ile ilişkili
Semptomlar: Ağızda metal tadı, Bebeklerde zeka geriliği, Mide ve Bağırsak ülseri, Adele Ağrıları, Karaciğer fonksiyon bozukluğu, Fiziken ve Ruhen baygın tavırlar,
Nefes darlığı, kilo, saç dökülmesi, şeker hastalığı gibi hastalıklara neden olan bu kimyasallarla

chemtrails resim ile ilgili görsel sonucuChemtrails NEDİR ? Aslında uçakların hemen arkasında, bir kuyruk gibi duran buharlaşma, bir kaç saniye veya bir kaç dakika sonra çözülür, ama gökyüzünde saatlerce yapay bulut olarak yayılmaz. Havada oluşan bu şeritlerin, özellikle yoğun hava trafiği olan bölgelerde, örneğin hava alanı yakınlarında, daha fazla görülebileceği düşünülebilir. Ancak hava alanı olmayan, kırsal alanlardan da birçok spreyleme haberleri gelmektedir. Ayrıca şu unutulmamalı ki sivil ticari uçaklar, genelde belirlenen rotalarda, düz çizgileri takip ediyorlar. Halbuki sprey bulutları çok karmaşık formlarda ve ticari rotaların dışındaki istikametlerde görülebiliyor. Genel belirtiler
Rüzgar gücü ve çekme yönüne göre Chemtrails şeritleri havada saatlerce kalabiliyor ve gitgide yayılıyorlar. Yaklaşık 2 - 5 saat içerisinde beyaz gri bir tabaka oluşup, gökyüzüne dağılıyor ve loş bir görünüm oluşuyor.
Chemtrails bulutlarına, artık gitgide "normal" gözüyle bakılmakta, zira büyük şehirler üzerinde sürekli varlıklarını sürdürüyorlar. Bilhassa iyi havalarda meydana çıkan uçaklar, ızgara halinde desenli spreyleme uçuşları yapmaktadır. Yakınında havaalanı olmayan bölgelerde, geri dönüş manevraları ile enteresan formasyonlar oluşmaktadır. Kare şeklinde (eşit mesafelerde) desenlerin oluşması, sivil hava trafiğinin bu formasyonların ortaya çıkmasında bir rol oynamadığını kanıtlıyor.
pinterest chemtrails resimleri ile ilgili görsel sonucuTürkiye Chemtrails Takipçileri olarak yıllardır insanları uyarmak ve bilgilendirmek için çabalıyoruz. Üzerimiz de uygulunan Jeo Mühendislik ürünleri her gün hızını arttırarak çoğalmaya devam ediyor.
Atmosfere, hava yolu araçları ile püskürtülen nano partikül ağır metaller; küresel ısınma adı altında yürütülen fakat küresel ısınmanın tek nedeni olan bu uygulamalar da İklim Manipulasyonu ve yönlendirilmesi gerçekleştiriliyor. Buna müteakiben fizyolojik ve psikolojik dejenarasyona maruz bırakılıyoruz. Tüm canlılar üzerinde etkisi bariz açıktır ve günden güne daha da kötüye gitmektedir. İsmi geçen muhatabımız olanlar; bu operasyonlara dur demeli ve Halk 'ı arkasına alarak karşı çıkmalıdır!
Konu iki paragraf ile anlatılacak ve anlaşılacak durumlar değildir!

pinterest chemtrails resimleri ile ilgili görsel sonucuChemtrailsin insanlar üzerindeki etkileri:
Etilen dibromür (EDB) ile JP8 110 jet yakıtı aşağıdaki belirtilere neden olabilir; solunum problemleri, şiddetli boğaz ağrısı ve sinüs iltihabı, şişmiş lenf bezleri, öksürük, nefes darlığı, sinüs baş ağrısı, genel solunum yetmezliği, kalp ve karaciğer hasarı.
Alüminyumoksid beyin hücrelerini olumsuz etkiler, hafıza ve konsantrasyonu zayıflatır, Alzheimer hastalığına yol açar ve solunum yolunda ağır hasara neden olur. Spreyde kullanılan polimerler göz ve solunum bölgelerinde depolanır, kanamalara, ağrı ve ciddi göz sorunlarına yol açabilir (burun kanamaları ve kanlı dışkı). 
İnsanlar üzerindeki diğer etkiler yeterince araştırılmış olmasa da uzun vadede ciddi sağlık problemleri beklenmektedir. Alman Federal Sağlık Eğitim Merkezine göre, 2000 yılında %11 ölümlerin grip benzeri hastalık sebebine bağlı olduğu tespit edilmiş, hastalığa yol açan virus (patojenler) bilinmemektedir.

Bu konuyla ilgili en büyük tepkiyi Alman Halkı vermiştir.
                      
1-) İnsan sayısını doğayla orantılı olarak 500 milyonun altında tut.
Örnek 1: H.A.A.R.P. yapay deprem, kasırga ve tsunami faaliyetleri.
Örnek 2: Gökyüzünde uçaklardan salınan Chemtrail Spreyler.
Örnek 3: GDO’lu yiyecek ve içecekler.
Chemtrail Sprey' in yeni tanımı: Bu spreyler, insan vücuduna yönelik bir nano-teknolojik içerik aşılama işlemidir. Bu nano partiküller, insan beynine yerleşip insanların Cinlerle etkileşimini kolaylaştırarak tek merkezli denetleyen, her düşünceyi ve niyeti yakalamaya çalışan, gerekirse bireylere taarruz düzenleyebilecek bir çalışmadır.
Bu aralar rüya görmede, doğruyu yanlıştan ayırt etmede güçlük, çözülme, idrak ve bilinç kayıplarında artış var. Bu konuda kendilerini çok geliştirdiler.
Normal bulut pamuk gibidir, dairesel hatları vardır, Chemtrail Spreyler çizgi halinde ve çarşaf gibidir.
Chemtrail Sprey: Uçaklardan salınan, başağrısı, alerji, deri döküntüsü, Alzheimer, astım, psikolojik rahatsızlıklar, göz, solunum, sindirim ve sinir sistemi hastalıkları, kanser ve hatta ölümlere bile yol açan, depremlere ve küresel ısınmaya neden olan, çeşitli virüsler ve böcek ilaçlarından oluşan kimyasal spreydir.
2-) Üremeyi akıllıca kullan, sağlık ve çeşitliliğe önem ver.
3-) İnsanları yaşayan yeni bir lisanla birleştir.
4-) Tutku, inanç, gelenek ve tüm iyi huy barındıran şeylerle yönet.
5-) Tüm milletler, iç problemlerini kendi içlerinde, dış problemlerini ise dünya mahkemesinde çözsünler.
Örnek: Birleşmiş Milletler.
6-) İnsanları ve milletleri adil ve insaflı kanunlarla koru.
7-) Önemsiz kanunlardan ve gereksiz yetkililerden kaçın.
8-) Kişisel hakları sosyal görevlerle dengele.
9-) Gerçeği, güzelliği, sevgiyi ve sonsuz ile olma yolundaki aramaları ödüllendir.
10-) Dünya üzerinde kanser olma. Doğaya yer bırak.
İlk maddeye vurgu yapıyor, bu da iyimser olan maddelerdeki samimiyetlerini ortadan kaldırıyor.

Bu 10 madde ABD’nin Georgia Eyaleti’ndeki Guidestones (Rehber Taşları) üzerinde, 8 dilde yazılmıştır.
Biri yine bizim için korkunç bir iyilik(!) düşünmüş. “Yemek yemek ve boşaltmak dışında bir işe yaramayan” gereksiz kitlenin (yani bizlerin) nüfusunun azaltılması için bu çözümü bulmuş. Lütfen bu değerli araştırmayı sabırla okuyup Başbakanlık, Ulaştırma Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Tarım Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığı'na bir sorun bakalım acaba bunlardan haberdarlar mı?
Alıntıdır :


Önce Kendinizi Sevin ve sonra da Sevdiklerinizin değerini bilin ki, Mutluluğunuz daim olsun...
En iyi dileklerimle. Esen kalın..
   


https://youtu.be/Emzx_pzAkzc                                https://youtu.be/IqATQtwOY34

                                            


https://www.facebook.com/StadtFFM/videos/10154639806328231/


Günün Sözü:
"Bir nokta açıktır: Dünyamız emin ellerde değildir " Yeni dünya düzeni" yeryüzünü ölüme mahkum etmiştir" (Peter F. Drucker)

İbrahim Birol, http://ibrahimbirol.blogspot.com.tr/
22 mayıs, 2017, Antalya
türkiye simgesi resim ile ilgili görsel sonucu






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder